Hidroizolarea teraselor (de bloc) cu membrane poliuretanice lichide

Aceasta metoda de hidroizolare poate inlocui cu succes membranele bituminoase clasice, cu costuri reduse de manopera , ce nu necesita o mana de lucru foarte calificata.

Aplicarea membranelor poliuretanice lichide

Curatati suportul de uleiuri,praf ,saruri,vegetatie si indepartati resturile/particulele neaderente.Se va aplica cu trafaletul un grund tip PRIMER PU pentru beton sapa mortar sau lemn sau PRIMER AQUADUR (A+B) pentru suport neabsorbant ca placi ceramic, membrane asfaltice,invelitori acrilice vechi. Pentru betoane proaspete (turnate recent) folositi PRIMER AQUADUR (A+B) va fi diluat cu 20-30 % apa curata.
In cazul in care nu se foloseste ranforsaj, crapaturile mai mari sau cele evolutive se voretansa inainte cu MASTIC HYPERSEAL.In cazul partilor mai delicate ale constructiei ca intalnirea dintre suprafetele orizontale si cele verticale(atic,parapeti etc.) instalatii de ventilatie/climatizare,conducta se recomanda ramforsarea HYPERDESMO cu o plasa de armare aleasa in functie de conditiile date.Inainte de aplicarea HYPERDESMO se va amesteca si omogeniza foarte bine produsul.Aplicati produsul cu rola(trafalete)pensula sau sprayul (200-250 bari la duza) Timpul intre cele doua aplicari este de 12-36 ore in functie de conditiile meteo.Temperatura de aplicare trebuie sa fie pozitiva. Produsul se aplica in forma care se afla (nediluat) dar poate fi si diluat folosind SOLVENT 01

Consumuri specifice:

  • Primul strat 0,6-0,9kg/mp al doilea strat 0,7-0,9 kg/mp
  • Consum total minim 1,3-1,5 kg /mp
  • Consum grund -aprox 0,2 -0.3 kg/mp
  • Ambalare – 1kg, 10 kg, 20 kg, 25kg