Sfatul specialistului in hidroizolatii

solutii de hidroizolare

Specialistii de la C&A Construct SRL au realizat sute de lucrari de hidroizolare, au izolat sute de mii de metri patrati de structura. Cunosc toate materialele de hidroizolare de pe piata si toate tehnologiile de hidroizolare.
Am hidroizolat structuri mici (beciuri, terase) dar si structuri mari ( Palatul Parlamentului, Cetatea Fagarasului, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca)
Am reusit acolo unde altii au dat gres.

Un sfat bun si o solutie corecta poate sa va aduca economie de bani si timp dar mai ales o garantie a calitatii lucrarii.

Daca aveti probleme de hidroizolatii -infiltratii de apa, chiar scurgeri masive de genul izvoarelor, probleme cu igrasia, nu ezitati sa ne cereti sfatul. Completati formularul de mai jos si specialistii nostrii in hidroizolatii va vor raspunde in cel mai scurt timp.

Important! SC C&A CONSTRUCT SRL respecta caracterul confidential al datelor dvs. Acest site foloseste cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de navigare. Procedurile și politica noastră de securitate asigură protecția informației furnizată de către clienții noștri, conform Politicii de Confidentialitate.

Nume Prenume:
Companie /Organizatie:
?
introduceti numele Companiei sau Organizatiei dv, daca este cazul
Email:
Telefon:
stare lucrare ?
Este important sa stim daca, ati turnat deja betonul, sau urmeaza sa-l turnati. Materialele de hidroizolare pot sa fie diferite.
Structura de hidroizolat:
?
Alegeti tipul de structura de hidroizolat. Daca este un alt tip de structura decat beton sau caramida, precizati tipul in sectiunea explicatii detaliate.
Categoria de lucrare
Locatia lucrarii
Firma:
Explicati cat mai detaliat problemele de hidroizolare: