Hidroizolare parcare subterana -Sala Polivalenta -Cluj Napoca

Hidroizolare parcare subterana

Constructorul, datorita situatiei existente in santier (panza freatica prezenta la nivelul fundatiei, -Constructia se afla pe malul raului) ne-a contactat pentru gasirea unei solutii eficiente de impermeabilizare a betoanelor la parcarea subterana, precum si de etansare a rosturilor de turnare. Aceasta solutie trebuia sa fie eficienta atat din pdv economic, cat si al vitezei de montaj.

Solutia de hidroizolare a parcarii subterane

Datorita rapiditatii in aplicare precum si a costurilor minime s-a ales Solutia impermeabilizarii in masa a betoanelor turnate prin aditivarea lor in statia de betoane cu PENETRON ADMIX. Acesta a fost adaugat in proportie de 1% din cantitatea de ciment/mc de beton, conform retetei furnizate de statia de betoane REDIMIX Cluj.
Pentru etansarea rosturilor de turnare a fost aleasa Solutia etansari cu banda expandabila PENEBAR SW 45 Rapid. Aceasta etanseaza rosturile intre elemntele turnate precum si intre etapele de turnare.

Rezultatul hidroizolarii

Au fost hidroizolati aprox 11 000 mp de placa de beton (turnata in aprox doua saptamani)cu o echipa de doua persoane. Acestea au lipit banda de etansare intre rosturile de turnare sau intre elementele constructive si au aditivat in statia REDIMIX betonul ce urma a fi turnat in placa.